Instagram Taktikleri

Intagram’da Bölünmüş Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?

Instagram bölünmüş fotoğraf için 9square uygulamasını telefonlarınıza yüklemeniz gerekmektedir. Telefonunuzun yazılımına uygun olan uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra giriş yaparak ana ekranda bulunan galeri logosuna tıklamalısınız. Bölmek istediğiniz fotoğrafları seçerek üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Instagram’da bölünmüş fotoğraf farklı boyutlardan veya karelerden oluşabilir. Fotoğraflar üzerinde kesme işlemi yapılabilir. Fotoğraflar seçildikten sonra sağ üst köşede bulunan ‘crop’ seçeneğine tıklamalısınız. İstediğiniz düzenlemeyi ve yaptıktan sonra seçtiğiniz fotoğraflar bölünmüş halde karşınıza çıkacaktır. Bu fotoğrafları galerinize kaydedebilirsiniz. Instagram uygulamasına girerek paylaşım yapabilirsiniz. Paylaşım yapmanın bir diğer yolu ise fotoğrafı galeriye kaydetmeden önce Instagram seçeneğine tıklayarak direkt olarak paylaşmaktır. Instagram seçeneği seçildikten bölünmüş her fotoğrafı ayrı ayrı paylaşmalısınız. Paylaşımlardan sonra profilinizde fotoğraflar bölünmüş şekilde görünecektir.

Instagram Parçalı Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?

Instagram’da parçalı fotoğraf paylaşmak son dönemlerde oldukça popüler hale gelmiştir. Pek çok kullanıcı instagram parçalı fotoğraf yapma işleminin nasıl yapılacağı hakkında bilgi edinmek istemektedir. Instagram profilinde daha güzel bir görünüm sağlamak isteyen insanlar çeşitli uygulamalar yardımıyla fotoğraf düzenlemektedir. Parçalı fotoğraflar ise Instagram profilinizin düzenli ve uyumlu görünmesini sağlamaktadır. Hem Android hem de iOs ile uyumlu olan 9square uygulaması bunun için geliştirilmiştir. Bu uygulama sayesinde fotoğrafları dilediğiniz gibi parçalara ayırabilirsiniz.

Instagram Fotoğrafları Dev Kare Nasıl Yapılır?

Instagram’da dev kare yapmak için izlenecek adımlar şu şekildedir;

  • 9square, 9cut, Giant Square veya Photo Split uygulamasını telefonunuza yükleyin,
  • İndirdiğiniz uygulamayı açın ve bölmek istediğiniz fotoğrafı seçin,
  • Dev kare yapmak için 3×3 dev kare seçeneğini seçebilirsiniz,
  • Seçtiğiniz fotoğrafın üzerine ızgarayı sürükleyin ve ızgara türünü seçin,
  • Seçtikten sonra sağ üstte bulunan düğmeye tıklayarak fotoğrafı galerinize kaydedin veya direkt olarak parçaları ayrı ayrı olacak şekilde Instagram’da paylaşın.

Instagram Parçalı Fotoğraf Uygulaması

Parçalı fotoğraf uygulamaları arasında en çok kullanılan uygulama 9cut ve 9square olmaktadır. Ancak dev kare yapmak veya Instagram’da bölünmüş fotoğraf paylaşmak için farklı birçok uygulama bulunmaktadır. Uygulamaların her birinde benzer tarzda ızgaralar bulunmaktadır. Bölmek istediğiniz fotoğrafı seçerek parçalara ayırabilir ve Instagram profilinizde paylaşabilirsiniz. Bu sayede profiliniz daha çekici, güzel ve uyumlu görünecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Whatsapp Destek