Instagram Taktikleri

Instagram Biyografileri Nasıl Alt Alta Yazılır?

Instagram biyografisini alt alta yazma işlemi ile özelliklerinizi daha düzenli ve güzel bir şekilde yazabilirsiniz. Instagram profilinin güzel görünmesini isteyen kişiler biyografilerini farklı şekillerde yazmak isteyebilirler. Instagram biyografileri genellikle sol köşeye yaslanacak şekilde yazılmaktadır. Ancak bazı yöntemlerle alt alta veya ortaya da rahatlıkla yazılabilir. Ancak, birçok kullanıcı instagram biyografi alt satıra geçme iPhone cihazlarda yapamamaktadır. Mobil uygulama üzerinden biyografiyi alt alta yazmak mümkün değildir. Bunun için bilgisayar üzerinden Instagram uygulamasına giriş yapmalısınız. Sırasıyla izleyeceğiniz adımlar şu şekildedir;

  • Bilgisayar üzerinden hesabınıza giriş yapınız.
  • Profil sekmesine tıklayınız.
  • Profili düzenle butonuna tıklayınız.
  • Açılan sayfada biyografi kısmına geliniz.
  • Yazdığınız her şeyin ardından Shift+Enter tuşlarına basınız.
  • Son olarak telefonunuz üzerinden hesabınızı kontrol ediniz. Biyografinizin alt alta yazıldığını göreceksiniz.

Instagram Biyografisi Nasıl Ortaya Yazılır?

Instagram biyografisini ortaya yazma işlemi için boşluk tuşunu kullanmak yeterlidir. Biyografinin başına boşluk bırakarak yazıyı istediğiniz gibi ortalayabilirsiniz. Instagram biyografileri orta kısma yazmak da direkt olarak hesap üzerinden yapılmamaktadır. Metin yazabileceğiniz farklı bir uygulama üzerinden yazmak istediğiniz şeyi yazarak boşluk ile birlikte metni kopyalayınız. Son olarak Instagram uygulamanızın biyografi kısmına metni yapıştırınız. Böylelikle instagram biyografi düzenleme işlemini tamamlamış olacaksınız.

Instagram Profili Düzenlemek

Instagram profil düzeni için hem mobil hem de masaüstü uygulamalar kullanılabilir. İnsanlar kendileri hakkında bilgi vermek için, meslekleri, hobileri ya da bulunduğu kurumlar hakkında detaylar vermek için biyografilerine bir şeyler yazmak isteyebilirler. Kişisel profilinize girdikten sonra karşınıza çıkacak ‘’profili düzenle’’ butonuna tıklayarak düzenleme yapabilirsiniz. Bu kısımda isim, kullanıcı adı, biyografi, doğum tarihi, web sitesi ve mail adresi gibi bilgiler yer almaktadır. İsteğiniz doğrultusunda Instagram profilinizi düzenleyebilirsiniz.

Instagram Profilinde Boşluk Bırakmak

Instagram profilinde boşluk düzenleme kısmında bırakılamaz. Genellikle biyografi kısmında boşluğa ihtiyaç duyulmaktadır. Ancak uygulama üzerinden boşluk bırakılamaz. Ancak Whatsapp veya mesajlaşma kısmında boşluk bırakılarak yazılan metinler kopyalanarak Instagrama yazılabilmektedir.

Instagram biyografileri farklı sembollerle, harflerle, yazılarla, linklerle, web siteleriyle veya desenlerle düzenlenebilir. Telefon klavyelerinde veya bilgisayar klavyelerinde yer alan özellikleri de biyografiye uyarlamak mümkündür. Birtakım özellikler bilgisayar üzerinden düzenlenebilirken birtakım özellikler mobil uygulama üzerinden düzenlenebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Whatsapp Destek