Instagram Taktikleri

Instagram Story İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram’da story (hikaye) indirmek isteyen kullanıcılar kendi hikayelerini paylaşımdan önce ve sonra indirilebilir. Instagram’da story indirmek için izlenmesi gereken adımlar bulunur. İlgili aşamalar yapıldığı takdirde kolayca Instagram’dan hikaye indirilebilir. Instagram hikaye indirme aşamaları son derece kolaydır ve birkaç saniye içerisinde gerçekleştirilebilir. Instagram story ayarlarından paylaşılan her hikayenin telefon hafızasına kaydedilmesi de sağlanabilir.

Instagram Başkasının Hikayesi Nasıl İndirilir?

Instagram’dan başkasının hikayesini indirmek için o hikayede etiketlenmek gerekir. Eğer indirmek istenilen hikayede etiketli değil iseniz kullanıcıdan görüntüyü isteyebilir ya da ekran görüntüsü alabilirsiniz. Genellikle izlenen yollardan biri ekran görüntüsü alınması ve ardından kullanıcıya haber verilmesidir. Kişiye özel gönderilen hikayelerin ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa bildirim gidiyor. Normal paylaşılan hikayelerde ise herhangi bir bildirim gönderilmiyor.

Ayrıca Instagram Story İndirme sitesine giriş yaparak, kullanıcı adı ile programsız hikaye indirme de yapabilirsiniz.

Instagram’da Paylaşılan Hikaye Nasıl İndirilir?

Instagram’da paylaşılan hikayeyi indirmek için birçok yol bulunur. Paylaşmadan önce, paylaşımdan sonra ve en son arşivden de story indirilebilir. Bu seçenekler kullanıcının kendi hikayesi için geçerli olan seçeneklerdir. Bir başka hesabın hikayesi indirilemez ancak ekran görüntüsü alınabilir. Kullanıcılar birbirlerinin arşivini de görmemektedir. Instagram’da hikayeyi paylaştıktan sonra sağ altta yer alan yan yana üç nokta sembolüne tıklanması gerekir. Bu sembole tıklandığında farklı seçenekler ile karşılaşılacak. Hikayeyi kaydet butonuna basıldığında ise hikaye telefon arşivine indirilecek. Instagram hikaye indirme işlemi hızlı bir işlemdir.

Instagram’da Hikaye Paylaşmadan Önce Nasıl İndirilir?

Instagram’da hikayeyi paylaşmadan önce indirmek isteyen kullanıcıların görselin üzerinde yer alan (sağ üstte) noktalara basması gerekir. Buraya basıldığında kaydet seçeneği ile karşılaşılır. Kaydet butonuna basıldıktan sonra eğer daha önce izin verilmemiş ise fotoğraf albümüne ulaşmak için Instagram’a izin verilmesi gerekir. Ardından hikaye telefona indirilebilir.

Instagram’da Etiketlenilen Hikaye Nasıl İndirilir?

Instagram Etiketlenilen hikayeyi indirmek için kişinin kendi profilinde hikayeyi paylaşması gerekir. Eğer kişi kendi profilinde hikayeyi paylaşmayacak ise ekran görüntüsü ya da ekran videosu alarak ilgili hikayeyi indirebilir. Instagram’da paylaşılan her bir hikaye, hikaye arşivine kaydedilir. 24 saatlik süreç içerisinde indirmeyi unutan kullanıcılar arşivden de hikayelerini indirebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Whatsapp Destek