InstagramNasıl Yapılır?

Instagram Hikayelerine Gizlice Nasıl Bakılır?

En popüler sosyal medya platformu olan Instagram’da hikaye özelliği en çok kullanılan özellikleri haline gelmiştir. Aktif instagram kullanıcıları gün içerisinde sıklıkla Instagram’dan hikaye paylaşımı yapmaktadır. Anlık paylaşımların yapıldığı, eğlenceli efektlerin kullanıldığı instagram hikaye ile keyifli içerikler ortaya çıkıyor. Kullanıcılar Instagram hikayeleri izleyerek eğlenceli vakit geçiriyor. Instagram’a hikaye paylaşım özelliği geldiğinden beri kullanıcıların en çok merak ettiği soru Instagram hikayelerine gizlice bakılır mı?
Başkasının hikayesine gizli şekilde bakmak Instagram uygulaması üzerinden mümkün değil ancak size de bahsedeceğimiz birkaç yöntem ile instagram gizli hikaye izleme yapılabiliyor. Gelelim Instagram hikayelerine gizlice nasıl bakılır sorusunun cevabına!

Instagram Hikayeleri Gizlice İzlemenin Yöntemleri

Instagram hikayelerine gizlice bakmanın birden fazla yöntemi var. Bahsedeceğimiz gizlice instagram hikaye bakma yöntemleri ile kesinlikle hikayeyi açtığınız farkedilmeyecek, profiliniz görünmeyecektir. Sizlere popüler olan yöntemleri sırası ile aşağıda belirteceğiz.

instagram yeni kullanıcı acma

Yeni Instagram Hesabı Açarak Hikayelere Bakma

Instagram’da hikayelere gizlice bakmak için en çok tercih edilen yöntem yeni Instagram hesabı açarak hikayelere bakmaktır. Açılan hesapta kendi kimliğinizi belirtmeyecek şekilde ad soyad bilgisi girerek sahte hesap oluşturmalısınız. Böylelikle hikayelere baktığınızda kendi bilgileriniz görünmeyerek hikayelere bakabilirsiniz. Kullanıcılar hiçbir uygulama indirmeden kolay şekilde Instagram hikayelerini izleyebilirler.
Bu yöntemi kullanabilmek için hikayesine gizli bakmak istediğiniz kullanıcının hesabının herkese açık profil olması gerekiyor. Eğer gizli hesap ise öncelikle takip isteği göndermeniz gerekiyor.

Hikayelere Baktıktan Sonra Instagram Hesabını Engelleme

Bu yöntem ile kendi hesabınızdan ya da sahte hesabınızdan hikayesine bakmak istediğiniz kullanıcının hikayesine bakıp, sonrasında hızlı şekilde kullanıcıyı engellemeniz gerekiyor. Bu şekilde yaptığınızda kullanıcı hikayesine baktığınızı anlamayacaktır. Sadece hızlı olmanız gerekiyor. Eğer kullanıcı siz engelleme işlemini gerçekleştirmeden hikayesine izleyenlere bakmak isterse profilinizi görebilir. Hikaye gösterim süresi bittikten sonra engellemeyi kaldırabilirsiniz. Her hikayeye bakmak istediğinizde aynı işlemi tekrarlamanız gerekecektir.
Hikayesine bakmak istediğiniz kullanıcının hesabı gizliyse ve sizde ekli değilse ilk olarak takip isteği göndermeniz gerekiyor.

telefon uçak modu

Telefonu Uçak Moduna Alıp Hikayelere Bakma

Gizlice Instagram hikayesine bakma yöntemlerinden en basit yöntem telefonu uçak moduna alarak bakma yöntemi diyebiliriz. Bu yöntemde öncelikle Instagrama girip, gönderilerin yüklenmesini beklemeniz gerekiyor. Sonrasında telefonunuzu uçak moduna alarak internet erişimini kesmelisiniz. Hikayesine bakmak istediğiniz kişinin hikayesini açıp bu şekilde gizlice bakabilirsiniz. İnternet olmadan hikayeye baktığınız için Instagram sizi hikayeyi izleyen kullanıcı olarak saymayacaktır. İşleminiz bittikten sonra hikayeyi kapatıp internet erişiminizi geri açabilirsiniz. Bu yöntemde de diğer yöntemlerde olduğu gibi hikayesini izlemek istediğiniz kullanıcının hesabının herkese açık olması ya da sizde ekli olması gerekiyor. Aksi durumda arkadaşlık isteği göndermeniz gerekecektir.

Instagram Hikaye İzleme Siteleri ve Uygulamaları

Instagram hikayelerini gizlice izlemek için yukarıda belirttiğimiz yöntemler dışında bu hizmeti sağlayan bazı üçüncü parti uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar ile kullanıcı bilgisi ve şifre belirtmeden hikayesine bakmak istediğiniz hesabın hikayelerine kolaylıkla bakabilirsiniz. Bu uygulamalarda giriş yapmanıza gerek yok. Kullanıcı bilgilerinizi isteyen üçüncü parti uygulamaları araştırmadan kesinlikle bilgilerinizi vermeyin. Instagram hikaye gizliden izlemek için yapılan uygulamalar ile istediğiniz hesabın hikayesini kolaylıkla izleyebilirsiniz. Başka herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirip, hangi profillerin hikayelerine bakacaksanız kullanıcı adı ile aratmaktır.

Instagram Hikaye İzleme Aracı Ücretli mi?

Instagram hikayeleri izleme araçlarının hem ücretli hem de ücretsiz versiyonları bulunmaktadır. Bu uygulamalara göre değişiklik göstermektedir. Uygulamalar bazı hizmetleri ücretsiz olarak sağlasa da bazı hizmetler için ücretli versiyonun kullanılması gerektiğini belirtiyor. Bu durumda isteğinize bağlı olarak ücretli versiyonundan da yararlanabilirsiniz. Uygulamaların ücretli versiyonlarını kullanmak isterseniz sağladığı hizmetlere bakarak hangi uygulamayı seçeceğinize daha kolay karar verebilirsiniz.

Instagram Hikaye Bakma Siteleri ve Uygulamaları Güvenilir mi?

Instagram kullanıcılarının bir çoğu bazı hesapların hikayelerine, takipçilerine, takip ettiklerine, gönderilerine gizli şekilde bakmak istiyor. Bu istekler günümüzde çok fazla talep gördüğünden bu tarz hizmetleri sağlayan uygulamalar geliştirildi ve kullanıcılara sunuldu. Instagram hikaye bakma siteleri ve uygulamaları Instagram çatısı altında geliştirilen uygulamalar değildir. Üçüncü parti firmaların geliştirdikleri uygulamadardır. Bu nedenle bu uygulamaları kullanmadan önce dikkatli şekilde incelemekte fayda var. Uygulamayı indirip kullanmadan önce uygulamayı geliştiren firmayı iyice araştırmak gerekiyor. Yaptığı diğere uygulamalarda incelenebilir. Güvenilir olup olmadığı kontrol edilebilir.

Uygulamayı indirmeden önce dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise uygulamanın sağladığı hizmetler sizin taleplerinizi karşılıyor mu konusudur. Hizmetler arasında gizli story izleme, instagram takipçi listesine bakmak, takip ettikleri hesapları görme gibi işlemlerin olup olmadığına bakabilirsiniz. Bu hizmetlerin doğru çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için önce kendi hesabınızda deneyerek uygulamayı test edebilirsiniz.
Bu uygulamaların dışında instagramda takipçi satın alma uygulamaları da oldukça kullanılmaktadır. Kullanıcılar instagram takipçi satın al hizmeti ile hızlı şekilde instagram takipçi sayılarını yükseltme imkanı bulabilirler.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Whatsapp Destek