Tiktok Rehber

TikTok Mavi Tik Nasıl Alınır?

TikTok mavi tik almak TikTok platformunda kullanıcı hesaplarını doğrulama ve güvenilirliği artırma amacı taşıyan bir özelliktir. Mavi Tik, diğer sosyal platformlarda ve TikTok’ta genellikle ünlü kişiler, sanatçılar, içerik üreticileri ve diğer etkileyici hesaplar için ayrıcalıklı bir statüdür. Mavi Tik’in alınması, bir hesabın orijinalliğini ve önemini vurgular, böylece takipçiler ve diğer kullanıcılar içerik üreticisinin gerçek kimliğine güvenebilirler. Mavi Tik alma süreci genellikle belirli kriterlere ve doğrulama adımlarına dayanır. TikTok, kullanıcılara bu özel özelliği elde etmeleri için bir şans sunarak, platformun güvenliğini ve içerik kalitesini artırmayı amaçlamaktadır. Bu yazıda, TikTok mavi tik nasıl alınır sorusunun cevabını detaylı bir şekilde vereceğiz.

TikTok Mavi Tik Nasıl Alınır?

Tiktok mavi tik almak için mevcut hesabın en az 1000 takipçiye ulaşması gerekmektedir. Uygun fiyat etiketleri ile yeterli miktarda takipçi satın alarak hesapların bu kurala uyması sağlanabilmektedir. Tiktok uygulaması az sayılı takipçisi olan hesaplara mavi tik vermemektedir. Tiktok mavi tik almak isteyen kullanıcıların aşağıdaki özelliklerden bir ya da birkaçına sahip olması gerekmektedir:

  • Ünlü birisi olmak
  • Bir sosyal medya fenomeni olmak
  • Bir marka oluşturmak
  • Instagram’da ya da farklı bir uygulamada bir mavi tikin bulunması
  • Hesabın daha önce bir gazetede ya da dergide paylaşılması
  • Gazete arama algoritmasında ismin fazla şekilde geçmesi
  • Tiktok aramalarında kullanıcının fazla sayıda aranması

TikTok Mavi Tik Nasıl Alınır

Mavi Tik Nedir?

Tiktok mavi tikin anlamı ünlü ya da büyük kitlelere seslenen hesapların diğer hesaplardan ayrılmasını sağlamaktır. Özellikle aynı hesaplar adına açılacak fake hesapların engellenmesi için mavi tik son derece önemlidir. Tiktok uygulamasının mavi tiki ile diğer uygulamaların mavi tiki aynı algoritmada çalışmaktadır. Bu nedenle diğer uygulamalarda mevcut bir mavi tiki olan insanlar Tiktok’ta da hızlı bir şekilde alabilmektedir. Büyük şirketler bu özellik için yazılı belgeleri ile başvuru yapmaktadır. Fenomenler ise kimlik fotoğraflarını yükleyerek mavi tik alabilmektedir.

Tiktok Mavi Tik İçin Bir Hile Var Mıdır?

Tiktok mavi tik için hile gibi bir durum söz konusu değildir. Tiktok mavi tik almak için kişiler doğal yollardan mücadele etmelidir. Kişilerin hesaplarını geliştirerek, paylaşım sayılarını artırarak ya da kitlesel bir tanınırlık oluşturarak Tiktok uygulaması üzerinden bir mavi tik alması mümkündür.

Tiktok Mavi Tik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tiktok mavi tik için başvurma yalnızca Tiktok uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Tiktok mavi tik başvuru yolları aşağıda anlatılmıştır:

  • Tiktok mavi tik başvurusu için kişilerin ilk olarak hesaplarını güçlü bir şekilde tasarlamış olması gerekmektedir. Hesabın gücünden kasıt en az 1000 takipçi ve düzenli yapılan paylaşımlardır.
  • Ardından kişiler Tiktok yetkililerine mavi tiki istediklerini belirtmelidir. Bu durumda kişilerin Tiktok uygulamasına kendi kimliklerini yüklemesi gerekmektedir.
  • Tiktok yetkilileri durumu değerlendirerek kişilerin fenomen olup olamayacağına karar vermektedir. Hesap kullanıcılarının tanınır olmaması ya da kitlesel bir arayış içinde bulunmaması gibi durumlarda mavi tik verilmemektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Whatsapp Destek