Youtube

YouTube Video İndirme İçin En İyi 5 Site

YouTube; kullanıcıların video izlemesini, yorumlamasını beğenmesini ve yayınlamasını sağlayan bir sosyal medya platformudur. Çoğu kullanıcının eğlenmek için kullandığı YouTube’da, videoları indirip daha sonra izleyebilirsiniz. YouTube videolarını indirmek için çeşitli web siteleri bulunmaktadır.

YouTube Videoları İndirmek İçin En İyi 5 Site

YouTube Videoları İndirmek İçin En İyi 5 Site

YouTube videolarını hem öğretici olabilir. Ancak bu videoları indirmek bazı kişiler için zorlu olabilir. İstediğiniz videoları indirmenizi sağlayacak birçok ücretsiz site bulunmaktadır. YouTube videolarını indirmek için şu sitelerden faydalanabilirsiniz:

  • EaseUS Video Downloader
  • SurFast Video Downloader
  • SaveFrom
  • KeepVid
  • FreeMake YouTube Download

Yukarıda yer alan video indirme araçlarını rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle de SaveFrom sitesi kullanıcıların en sık kullandığı siteler arasında yer almaktadır.

Site İsmi En Önemli Özellik Mac/Windows Format Fiyat
EaseUS Video Downloader Yüksek Kalitede Videolar Mac/Windows MP4, MP3, MOV, AAC, WAV, AVI, M4A Ücretsiz
SurFast Video Downloader Hızlı Video İndirme Mac/Windows HD, MP4, MP3, AVI, Ücretsiz
SaveFrom Kullanışlılık Mac/Windows MP4, MP3, WAV, AVI, Full HD, HD, FLAC Ücretsiz
KeepVid Basit Arayüz Mac/Windows MKV, MP4, MP3, MOV, AAC, M4A Ücretsiz
FreeMake YouTube Download Ücretsiz En İyi Araç Windows/Mac MP4, MP3, AVI, MOV Ücretsiz

EaseUS Video Downloader

EaseUS Video Downloader

EaseUS Video Downloader ile birlikte sevdiğiniz videoları cihazınıza indirebilir ve internet gerektirmeden oynatabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan bu araç ile birlikte YouTube videolarının URL’sini kopyalayıp yapıştırdığınızda istediğiniz formatta indirebilirsiniz. Uygulamanın en iyi yanlarından birisi de kullanıcı dostu arayüze sahip olmasıdır. Aynı zamanda yüksek kalitede ses ve video dönüştürmesi ile birlikte kullanıcıların ilgisini çekmektedir.

SurFast Video Downloader

SurFast Video Downloader

Mac ve Windows cihazlarda uyumlu çalışan SurFast Video Downloader, yüksek kalitede ve çeşitli formatlarda indirmeler sunar. 8K’ya kadar çözünürlükteki videoları indirebilir. Bu sayede en yüksek kalitede videolar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda birden fazla video ve sesi tek seferde toplu bir şekilde cihazınıza indirebilir. YouTube indirme aracı, videoları hızlı ve kolayca bilgisayarınıza kaydeder.

SaveFrom

SaveFrom

SaveFrom kullanıcıların en sık tercih ettiği ücretsiz YouTube video indirme sitelerinden bir tanesidir. MP4, MOV, MKV gibi çeşitli formatlarda videolar indirebilir. Sitenin kullanımı oldukça kolaydır ve yüksek kalitede indirme seçenekleri sunar. İndirmek istediğiniz YouTube videosunu sitedeki link ekleme bölümüne yapıştırabilirsiniz.

KeepVid

KeepVid

KeepVid, YouTube ve diğer video platformları üzerinden video indirmenize olanak sağlar. Ücretsiz ve oldukça kullanışlı olmasından dolayı birçok kullanıcı bu aracı kullanmayı tercih etmektedir. MP4, MOV, MKV gibi çeşitli video formatlarını desteklemektedir. Aynı zamanda hem masaüstü hem de mobil cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir.

FreeMake YouTube Download

Free YouTube Download

Hem Windows hem de Mac cihazlarda kullanılabilen FreeMake YouTube Download, YouTube videolarını çeşitli formatlara dönüştürebilir. Bu formatların arasında MP4, MOV, MKV, AAC gibileri yer almaktadır. Siteye girdikten sonra YouTube’da indirmek istediğiniz videonun URL’sini kopyala yapıştır yaparak indirebilirsiniz. Ücretsiz ve kullanışlı olmasından dolayı birçok kullanıcının ilgisini üzerine toplamaktadır.

YouTube Video Nasıl İndirilir?

YouTube videosu nasıl indirilir

YouTube’dan video indirmek, bazı kullanıcılar için öğrenmesi ve uygulaması zor olabilir. Ancak oldukça kolay bir işlemdir. YouTube’dan video indirmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • İndirmek istediğiniz YouTube videosuna gidin.

YouTube video indirme için en iyi 5 site

  • Üst taraftaki bağlantıyı kopyalayın.

YouTube video indirme için en iyi 5 site

  • Yukarıda verilen “YouTube Video İndirme Sitelerine” girin.

YouTube video indirme için en iyi 5 site

  • Kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırın.

YouTube video indirme için en iyi 5 site

  • İstediğiniz formatı seçip “İndir” seçeneğine basarak devam edin.

YouTube video indirme için en iyi 5 site

Yukarıdaki adımları izleyerek YouTube videolarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Çeşitli formatlarda indirme seçenekleri sunan bu sitelerden dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Whatsapp Destek