Nedir?

WhatsApp Favori Kişiler Özelliği Nedir?

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi olan WhatsApp, Şubat ayından beri yeni bir özelliği eklemeye çalışıyordu. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, manuel bir favori kişiler listesi oluşturmasına imkan verecek. Meta, özelliği geçtiğimiz günlerde dünyadaki bütün kullanıcılara sundu. Favori kişiler listesinde bulunanlar ile iletişime geçmek artık çok daha kolay olacak.

Favori kişiler listesi, uygulamaya girdiğinizde üst kısımda yer almaktadır. Favoriler sekmesine dokunduğunuzda favori kişi ve gruplarınızı görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede sık iletişim kurduğunuz kişilere daha hızlı erişebiliyorsunuz. Ayrıca aramalar bölümünde de favori kişilere bakabilirsiniz.

WhatsApp Favori Kişiler Nasıl Kullanılır?

WhatsApp Favori Kişiler Nasıl Kullanılır?

WhatsApp’ta favori kişilerinizle iletişime geçmek artık çok daha kolay bir hal almıştır. En önemli kişi ve gruplarınızı sohbet penceresini en üstünde filtreler şeklinde görebilirsiniz. Aile ve arkadaş gruplarını, iş arkadaşlarınızı burada gruplandırarak favorilere ekleyebilirsiniz. Aramalar sekmesine de favorilerinizi ekleyerek çok daha hızlı iletişim kurabilirsiniz. WhatsApp favori kişileri eklemek için şu yöntemleri izleyebilirsiniz:

  • Sohbet ekranına girerek favoriler filtresini seçin. Kişi ve gruplarınızı listeye ekleyin.
  • Aramalar bölümünden Favorilere Ekle düğmesine basın. Kişi ve gruplarınızı listeye ekleyin.
  • Alternatif olarak, Ayarlar > Favoriler > Favorilere Ekle seçeneğini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda favori kişilerinizi bu bölümden yönetebilir ve listenizi dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Yukarıdaki yöntemleri kullanarak kullanıcılar, WhatsApp favori kişiler özelliğinden faydalanır. Birçok kişinin beklediği bu özellik sayesinde sıklıkla iletişim kurulan kişilere daha kolay bir şekilde ulaşmanız sağlanır.

WhatsApp Favori Kişiler Özelliği

WhatsApp Favori Kişiler Özelliği

WhatsApp favori kişiler özelliği ile birlikte rehberinizde bulunan kişileri favoriler olarak listeyebileceksiniz. Bu şekilde yeni bir sohbet başlatmak istediğinizde ya da geçmiş konuşmalarınıza bakmak istediğinizde çok daha kolay bir erişim elde edebileceksiniz. Yapılan açıklamalara göre bu özellik hem iOS cihazlarda hem de Android cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Whatsapp Destek