Instagram

Instagram Yeni MSN Özelliği

Meta ve Spotify şirketleri, Instagram kullanıcılarının dinlediği müzikleri gerçek zamanlı bir şekilde paylaşabilecekleri yeni özellik üzerine çalışıyorlar. Bu özellik ile birlikte Instagram ve Spotify hesapları birbiriyle senkronize olacak. Spotify’da dinlediğiniz şarkılar otomatik olarak Instagram profilinizde de takipçilerinizle paylaşılacak. Bu özellik hem DM’lerde hem de profil ziyaretlerinde görüntülenecek. Yeni Instagram özelliği kullanıcıların kullanımına sunulduktan sonra büyük bir ses getireceği düşünülüyor. Aynı zamanda birçok kullanıcının da bu özelliği kullanmaktan büyük keyif alacağı söyleniyor.

Spotify’dan Instagram’a Gerçek Zamanlı Şarkı Paylaşımı

Spotify’dan Instagram’a Gerçek Zamanlı Şarkı Paylaşımı

Uygulama araştırmacısı Alessandro Paluzzi, yakın zamanda Instagram’da “Spotify’dan Paylaş” özelliğini keşfetmiştir. Bu özellik, kullanıcıların müzik deneyimlerini sürekli olarak paylaşmasına ve istedikleri zaman paylaşımı durdurmasına olanak sağlamaktadır. Özelliğin kullanımına ne zaman sunulacağı belli değildir. Ancak birçok kullanıcı yakın zamanda özelliğin bütün hesaplarda aktif hale geleceğini düşünmektedir. Halihazırda Instagram’da şarkı paylaşan kişiler bunu manuel olarak yapmaktadır. Her şarkı için ayrı ayrı bu işlemi yapmak bazı kullanıcılar için zorlayıcı olabilir. Bundan dolayı yeni gelen özellik birçok kişinin işine yarayacaktır.

Instagram’a gelen bu yeni özellik, MSN dönemlerinde olan şarkı paylaşma işlevini günümüze uyarlamaktadır. Böylece müzik paylaşımı çok daha keyifli bir hale dönüşebilir. Apple Music kullanıcıları ise bu yenilikten maalesef faydalanamayacak. Ancak ilerleyen zamanlarda benzer bir özelliğin de Apple tarafından sunulması bekleniyor. 

Spotify’dan Instagram’a Gerçek Zamanlı Şarkı Paylaşımı Nasıl Yapılır?

Spotify’dan Instagram’a gerçek zamanlı şarkı paylaşımı yapmak oldukça kolaydır. Aşağıdaki adımları izleyerek siz de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz:

  • Instagram uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin.
  • Güncel versiyonu kullanmıyorsanız güncelleyin.
  • Telefonunuzdan “Instagram” uygulamasına girin.
  • Sağ alt bölümde yer alan “Profil” simgesine basın.
  • Profilinizde yer alan “Düzenle” butonuna dokunun.

Spotify’dan Instagram’a Gerçek Zamanlı Şarkı Paylaşımı 2

  • Aşağıda yer alan “Müzik” bölümüne basın.

Spotify’dan Instagram’a Gerçek Zamanlı Şarkı Paylaşımı 3

  • “Profilin İçin Bir Şarkı Seç” seçeneğini seçin ve müzik kütüphanesinden dilediğinizi seçin.
  • Seçtiğiniz müziğin ne kadar süre görüneceğini belirleyin.
  • Sağ üst bölümden “Bitti” seçeneğine dokunun.

Yukarıdaki adımları uygulayarak Spotify’dan Instagram’a gerçek zamanlı şarkı paylaşımı işlemini yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Whatsapp Destek