InstagramNasıl Yapılır?

Instagram Sohbet Teması (Rengi) Nasıl Değiştirilir?

Instagram kullanıcı deneyimini üst düzeyde tutan, rengarenk, eğlenceli bir sosyal medya platformudur. Kullanıcılar Instagram’daki çeşitli özellikleri eğlenceli buluyor ve diğer kullanıcılarla bu deneyimi paylaşıyor. Özellikle Instagram tema değiştirme özelliği tüm kullanıcıların severek kullandığı Instagram özelliklerindendir. Peki, Instagram sohbet teması nedir? Nasıl değiştirilir? Bu yazımızda Instagram tema değiştirme hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Instagram Sohbet Teması Nedir?

Instagram sohbet teması, Instagram’da diğer kullanıcılarla yaptığınız sohbet ekranındaki temanın değiştirilerek daha eğlenceli hale gelmesini sağlayan bir özelliktir. Instagram’ın özel temalarını kullanarak sohbetlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Tema değişikliği içerisinde Instagram renk değişikliği özelliği ile “Renkler ve Renk Geçişleri” seçeneğinin altında bulunan renkleri sohbet ekranınızda kullanabilirsiniz.

instagram temalar

Instagram Sohbet Temasını Değiştirme Adımları

Instagram sohbet teması değiştirme işlemi oldukça kolay bir işlemdir. Instagram’da yaptığınız tema değişikliği Instagram’ın ana ekranına yansımaz. Instagram tema değişikliğinde belirli alanların değişmesine olanak sağlar. Bu şekilde Instagram’ı kişiselleştirerek kullanabilirsiniz. Instagram mesajlaşma teması değişikliği için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

  1. Instagram profilinize gidin.
  2. En üst sağ köşede bulunan mesaj simgesine dokunun.
  3. Değiştirmek istediğiniz sohbete dokunun.
  4. En üst kısımda bulunan profile ya da grup adına dokunun.
  5. Açılan sayfada Tema seçeneğini göreceksiniz. Buradan istediğiniz temayı aktif edebilirsiniz.

Instagram sohbet teması değişikliğinde, sadece değişiklik yaptığınız sohbet temasındaki kullanıcılar bu değişikliği görür.

Popüler Instagram Sohbet Temaları ve Özellikleri

Instagram sohbet temaları arasında zevkinize uygun çeşitli temalar bulunmaktadır. Her zevke hitap eden birbirinden eğlenceli, renkli temaları Instagram sohbetinize uygulayabilirsiniz. Kullanıcıların ilgi alanlarına özel temaların bulunduğu sosyal medya platformlarında özel günler için de çeşitli temalar gelebiliyor.

Örneğin, astrolojiye ilgi duyuyorsanız temalar içerisindeki “Astroloji” teması tam size göre! Ya da gökyüzüne ilginiz var ise “Gökyüzü” temasını seçebilirsiniz. Daha fazla tema seçenekleri için Instagram tema ayarlarına girip, size uygun olanı seçebilirsiniz.

Instagram Sohbet Teması Değiştirmenin Avantajları

Instagram sohbet temasının değişmesinin en güzel avantajı ilgi alanınıza göre her sohbetin temasını ayrı ayrı değiştirebiliyor olmanızdır. Futbol ile ilgili bir grup için “Futbol” teması kullanabilir, müziğe ilgi duyduğunuz arkadaşınızla “Müzik” temasını sohbetinize uygulayabilirsiniz. Böylelikle Instagram sohbeti daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz. Ayrıca sohbet temasını istediğiniz kadar değiştirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Whatsapp Destek